Pamje nga Bysheku, shtator 2015

Pjesë e Pamje nga Bysheku, shtator 2015

Renditja: 1599 (11 shikime)

Kozma Borova, “Pamje nga Bysheku, shtator 2015”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/10434

Komentoni

ilir resulaj

mund te me jepni toponimet e elbasanit brenda qytetit si kan qen sepse kjo fjala byshek ka nje domethenie

26 maj 2021

Flag inappropriate

Reply

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.