Ditë feste në Elbasan pranë godinës qeveritare (Hyqymeti i vjetër) në Kala. Elbasan 1907

Pjesë e Ditë feste në Elbasan pranë godinës qeveritare (Hyqymeti i vjetër) në Kala. Elbasan 1907

Renditja: 1588 (6 shikime)

“Ditë feste në Elbasan pranë godinës qeveritare (Hyqymeti i vjetër) në Kala. Elbasan 1907”, 1907, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/12211

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.