Kisha e Shën Kollit, Elbasan

Pjesë e Kisha e Shën Kollit, Elbasan

Renditja: 2363 (8 shikime)

“Kisha e Shën Kollit, Elbasan”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/12239

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.