Urë guri, (...)

Pjesë e Urë guri, (...)

Renditja: 3130 (6 shikime)

“Urë guri, (...)”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/12311

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.