Varri i Kristoforidhit në oborrin e kishës Shën Maria, Kala Elbasan

Pjesë e Varri i Kristoforidhit në oborrin e kishës Shën Maria, Kala Elbasan

Renditja: 3130 (6 shikime)

“Varri i Kristoforidhit në oborrin e kishës Shën Maria, Kala Elbasan”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/12313

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.