Vullnetarë elbasanas duke u nisur në Luftën e Vlorës. Elbasan, korrik 1920

Pjesë e Vullnetarë elbasanas duke u nisur në Luftën e Vlorës. Elbasan, korrik 1920

Renditja: 1421 (12 shikime)

“Vullnetarë elbasanas duke u nisur në Luftën e Vlorës. Elbasan, korrik 1920”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/12317

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.