Mjekë të qytetit të Elbasanit, foto e padatuar

Pjesë e Mjekë të qytetit të Elbasanit, foto e padatuar

Renditja: 4846 (2 shikime)

“Mjekë të qytetit të Elbasanit, foto e padatuar”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/12377

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.