Ish markata, Elbasan vitet 1970

Pjesë e Ish markata, Elbasan vitet 1970

Renditja: 1546 (10 shikime)

“Ish markata, Elbasan vitet 1970”, 1970, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/12389

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.