Kulla e Zindanit dhe bulevardi. Elbasan, foto e padatuar

Pjesë e Kulla e Zindanit dhe bulevardi. Elbasan, foto e padatuar

Renditja: 3187 (5 shikime)

“Kulla e Zindanit dhe bulevardi. Elbasan, foto e padatuar”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/12397

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.