Mjekë dhe paciente në veranden e spitalit civil, Elbasan 1966

Pjesë e Mjekë dhe paciente në veranden e spitalit civil, Elbasan 1966

Renditja: 3130 (6 shikime)

“Mjekë dhe paciente në veranden e spitalit civil, Elbasan 1966”, 1966, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/12401

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.