Përurimi i ujësjellësit të ri të Elbasanit, 1938

Pjesë e Përurimi i ujësjellësit të ri të Elbasanit, 1938

Renditja: 4508 (3 shikime)

“Përurimi i ujësjellësit të ri të Elbasanit, 1938”, 1938, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/12424

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.