Porta e kalasë nga brenda, Elbasan 1918

Pjesë e Porta e kalasë nga brenda, Elbasan 1918

Renditja: 2067 (9 shikime)

“Porta e kalasë nga brenda, Elbasan 1918”, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/12427

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.