Fshati Terbac Shtepia Muze e Hysni Kapos Viti 1980

Pjesë e Fshati Terbac Shtepia Muze e Hysni Kapos Viti 1980

Renditja: 1984 (8 shikime)

“Fshati Terbac Shtepia Muze e Hysni Kapos Viti 1980”, 1980, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/12466

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.