Kartolinë dërguar Ahmet Daklit nga Lef Nosi, gjatë internimit në Itali. Firence 1942

by Lef Nosi

Të dhëna

Titulli (Dublin Core)
Kartolinë dërguar Ahmet Daklit nga Lef Nosi, gjatë internimit në Itali. Firence 1942
Dërguesi (Dublin Core)
Lef Nosi
Data (Dublin Core)
1942
Dërguar nga (Dublin Core)
1942
Burimi (Dublin Core)
Arkivi i familjes Dakli
Kontribuesi (Dublin Core)
Familja Dakli

Grupet e materialeve

Lef Nosi, “Kartolinë dërguar Ahmet Daklit nga Lef Nosi, gjatë internimit në Itali. Firence 1942”, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 13 qershor 2021, http://adsh.al/s/adsh/item/12522

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera