Dinamo e Elbasanit - Spartak i Peqinit, 1951

Pjesë e Dinamo e Elbasanit - Spartak i Peqinit, 1951

Renditja: 4314 (2 shikime)

“Dinamo e Elbasanit - Spartak i Peqinit, 1951”, 1951-03-18, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/12578

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.