Atë Josif Papamihali gjatë një meshe tek Kisha Katolike Shën Pjetri, Elbasan 1939

Pjesë e Atë Josif Papamihali gjatë një meshe tek Kisha Katolike Shën Pjetri, Elbasan 1939

Renditja: 209 (46 shikime)

“Atë Josif Papamihali gjatë një meshe tek Kisha Katolike Shën Pjetri, Elbasan 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/12622

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.