Arian Madhi (1953)

by Kastriot Dervishi

Arian Madhi (1953)

Can I use it?

Autori

Të dhëna

Përshkrim
Arian Madhi (1953)
Autori
Kastriot Dervishi
Kontribuesi
Kastriot Dervishi
Të drejtat intelektuale
Autori
Jetëshkrimi
Arian Madhi (1953)
U lind më 31 mars në Elbasan
Ndjek Fakultetin e Shkencave Politiko – Juridike dega Drejtësi në UT.
1972 – 1992 specialist economist në ndërmarrje të ndryshme shtetërore.
1991 – bëhet anëtar i Partisë Republikane.
1993 – 1994 sekretar i degës së PR në Elbasan.
1994 – 1997  anëtar i Komitetit Drejtues të PR.
1992 – 1993 jurist në Bashkinë e Elbasanit.
1993 –1996  dhe 2002 – 2005 funksionar politik i PR.
1996 – 1997 ministër sekretar i Këshillit të Ministrave.
1996 – anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve.
1997 – nuk pranon vendimin e PR për tu larguar nga qeveria “Meksi”
1998 – 2002 avokat në profesion të lirë.
2002 – 2004 këshilltar në komisionin kuvendor për integrimin Europian.
Nga viti 2002 anëtari i Kryesisë së PR, sekretar politik për zgjedhjet dhe anëtar i Asamblesë Kombëtare të PR.
2002 – përfaqësues i përhershëm i PR pranë KQZ.
2005 – 2009 deputet.
2011 – drejtor në Ministrinë e Mjedisit.

Grupet e materialeve

Renditja: 925 (5 shikime)

Kastriot Dervishi, “Arian Madhi (1953)”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, http://adsh.al/s/adsh/item/13843

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.