Lefter Shella

Pjesë e Lefter Shella

Renditja: 816 (18 shikime)

Hyqmet Zane, “Lefter Shella”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/14001

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.