Shefqet Mehmetali Stringa

Pjesë e Shefqet Mehmetali Stringa

Renditja: 719 (20 shikime)

Përgatitur nga Fatos Bajraktari, “Shefqet Mehmetali Stringa”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/14099

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.