Shën Joan  Vladimiri

Pjesë e Shën Joan  Vladimiri

Renditja: 562 (22 shikime)

“Shën Joan  Vladimiri”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/14101

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.