Sotir Paparisto

Pjesë e Sotir Paparisto

Renditja: 633 (22 shikime)

Fatos Bajraktari, “Sotir Paparisto”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/14119

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.