Planimetria e Vlorës në vitin 1940

Pjesë e Planimetria e Vlorës në vitin 1940

Renditja: 363 (29 shikime)

“Planimetria e Vlorës në vitin 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/14432

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.