Rindërtimi i kalasë së Vlorës. Ndërtuar gjatë sundimit të Sulltan Sulejmanit

Pjesë e Rindërtimi i kalasë së Vlorës. Ndërtuar gjatë sundimit të Sulltan Sulejmanit

Renditja: 756 (15 shikime)

“Rindërtimi i kalasë së Vlorës. Ndërtuar gjatë sundimit të Sulltan Sulejmanit”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/14436

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.