Vlora e parë nga lart

Pjesë e Vlora e parë nga lart

Renditja: 609 (18 shikime)

“Vlora e parë nga lart”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/14442

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.