Rrugicë në lagjen Kala tek xhamia

Pjesë e Rrugicë në lagjen Kala tek xhamia

Renditja: 5079 (1 shikime)

“Rrugicë në lagjen Kala tek xhamia”, 2017-12-18, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/15236

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.