Xhamia Mbret në lagjen Kala. Elbasan, mars 2020

Pjesë e Xhamia Mbret në lagjen Kala. Elbasan, mars 2020

Renditja: 759 (19 shikime)

“Xhamia Mbret në lagjen Kala. Elbasan, mars 2020”, 2020-3-21, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/15249

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.