Klasa 3- të shkolla Kalasë

1934

Mësuesi-në mes. E para majtas në rreshtin e parë, Vjollca Papamihali

Të dhëna

Përshkrimi
Mësuesi-në mes. E para majtas në rreshtin e parë, Vjollca Papamihali
Data
1934
Kontribuesi
Z. Eduard Papamihali
Origjina
Arkivi i Fmailjes Papamihali

Grupet e materialeve

Position: 4448 (1 views)

“Klasa 3- të shkolla Kalasë”, 1934, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/16672

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.