Atë Josif Papamihali duke folur me meshtarë, dalë te Kisha Katolike Shën Pjetri, Elbasan

Pjesë e Atë Josif Papamihali duke folur me meshtarë, dalë te Kisha Katolike Shën Pjetri, Elbasan

Renditja: 1181 (10 shikime)

“Atë Josif Papamihali duke folur me meshtarë, dalë te Kisha Katolike Shën Pjetri, Elbasan”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/16693

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.