Atë Josif Papamihali gjatë një meshe tek Kisha Katolike Shen Pjetri, Elbasan

Pjesë e Atë Josif Papamihali gjatë një meshe tek Kisha Katolike Shen Pjetri, Elbasan

Renditja: 2198 (6 shikime)

“Atë Josif Papamihali gjatë një meshe tek Kisha Katolike Shen Pjetri, Elbasan”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/16695

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.