Josif Papamihali, kur ishte nxënës në kolegj në Itali me dajën e tij Jani Naqi, Elbasan 1928

Pjesë e Josif Papamihali, kur ishte nxënës në kolegj në Itali me dajën e tij Jani Naqi, Elbasan 1928

Renditja: 3613 (5 shikime)

“Josif Papamihali, kur ishte nxënës në kolegj në Itali me dajën e tij Jani Naqi, Elbasan 1928”, 1928, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/16705

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.