Klerikët e katër besimeve, Elbasan

Pjesë e Klerikët e katër besimeve, Elbasan

Renditja: 2622 (5 shikime)

“Klerikët e katër besimeve, Elbasan”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/16709

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.