Mërgimtarë nga lagjia "Kala" Elbasan, në Francë në vitet '20

1920

by Nuk ka të dhëna

Can I use it?

Kontribuesi

Të dhëna

Data
1920
Autori/Krijuesi
Nuk ka të dhëna
Kontribuesi
Z. Rudolf Deliana
Origjina
Arkivi personal i Z. Rudolf Deliana
Materiali
Fotografi
Zona
Francë
Të drejtat
Kontribuesi

Grupet e materialeve

Renditja: 6134 (2 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.