Shkolla fillore "Naim Frashëri" në Gostivar, klasa 3. Mësues, normalisti Kov Bibaja, 1942

1942

by Nuk ka të dhëna

Can I use it?

Kontribuesi

Të dhëna

Data
1942
Autori/Krijuesi
Nuk ka të dhëna
Kontribuesi
Z. Rudolf Deliana
Origjina
Arkivi personal i Z. Rudolf Deliana
Materiali
Fotografi
Zona
Gostivar
Të drejtat
Kontribuesi

Grupet e materialeve

Renditja: 1942 (7 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.