Mësuesit e gjimnazit Sami Frashëri, Prishtinë 1944 .

Pjesë e Mësuesit e gjimnazit Sami Frashëri, Prishtinë 1944 .

Renditja: 182 (60 shikime)

Nuk ka të dhëna, “Mësuesit e gjimnazit Sami Frashëri, Prishtinë 1944 .”, 1944, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/16748

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.