Mësues elbasanas në Prishtinë, 23 Maj 1944.

Pjesë e Mësues elbasanas në Prishtinë, 23 Maj 1944.

Renditja: 3130 (6 shikime)

Nuk ka të dhëna, “Mësues elbasanas në Prishtinë, 23 Maj 1944.”, 1944, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/16752

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.