Prof. Vasil Andoni me Zv. Presidentin e SHBA, Nelson Rockfeller, Detroit 1976

Pjesë e Prof. Vasil Andoni me Zv. Presidentin e SHBA, Nelson Rockfeller, Detroit 1976

Renditja: 257 (47 shikime)

Nuk ka të dhëna, “Prof. Vasil Andoni me Zv. Presidentin e SHBA, Nelson Rockfeller, Detroit 1976”, 1976, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/16764

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.