Dekret emërimi, Ministria e Brendshme e Shtetit Shqiptar e vitit 1923

1923

by Shteti Shqiptar

Can I use it?

Publike

Të dhëna

Burimi
Arkivi personal i Z. Rudolf Deliana
Përmbajtja
Dokumenti është dekret emërimi i vitit 1923, kur Dhimitër Deljana është emëruar nënpunës i gjendjes civile të Elbasanit.
Teksti i dokumentit të parë: Shteti Shqiptar, M.P të Mbrendëshme, Dekret, Zotni Dhimitër Deljana në Elbasan, Nr: 6622-414
Zotnia e juej emnoheni Nënpunës i shtetit civil n'Elbasan me 200 fr.ari rrogë të përmuejshme. Pritet prej z. s'uej energji e bindesi e plotë në ligje edhe punim me nder e ndërgjegje, gjith' ashtu edhe besnikëri para flamuri kombëtar e statutit të shtetit, si mbas bes qi kini bam.
Tiranë më 10.4.1923 Ministri i P.të Mbrendëshme
Me interes është teksti shoqërues i emërimit : Pritet prej z. s'uej energji e bindësi e plotë në ligjë edhe punim me nder e ndërgjegje, gjith'ashtu edhe besnikëri para flamurit kombëtar e Statutit të Shtetit, si mbas bes që kini bamë
Kontribuesi
Z. Rudolf Deliana
Data
1923
Krijues
Shteti Shqiptar
Gjuha
Shqip, Dialekti i Elbasanit
Të drejtat
Publike

Grupet e materialeve

Renditja: 843 (18 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.