Çesmja e Tabakëve në Elbasan - Viti 1939

Pjesë e Çesmja e Tabakëve në Elbasan - Viti 1939

Renditja: 3758 (3 shikime)

I panjohur, “Çesmja e Tabakëve në Elbasan - Viti 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/17099

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.