Ismail Qemali me Delegatet e Asamblese se Vlorës qe krijuan Qeverine e pare pas Shpalljes se Pavaresise

Pjesë e Ismail Qemali me Delegatet e Asamblese se Vlorës qe krijuan Qeverine e pare pas Shpalljes se Pavaresise

Renditja: 2698 (6 shikime)

“Ismail Qemali me Delegatet e Asamblese se Vlorës qe krijuan Qeverine e pare pas Shpalljes se Pavaresise”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/17605

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.