Ismail Qemali me Firmetaret e Aktit te Pavaresise me 28 Nentor 1912

Pjesë e Ismail Qemali me Firmetaret e Aktit te Pavaresise me 28 Nentor 1912

Renditja: 1379 (11 shikime)

“Ismail Qemali me Firmetaret e Aktit te Pavaresise me 28 Nentor 1912”, 1912, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/17607

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.