Ismail Qemali në shoqërinë e antarëve të klubit patriotik Labëria në Napoli viti 1909

1909

djemte,Y.Radhima,Xh. Xhuveli,S.Shyti,Q.Kokoshi,A.Durmishi,H.Isaraj,Y.Muço,N.Haderi,A.Tragjasi,H.Kreshpa

Të dhëna

Përshkrimi
djemte,Y.Radhima,Xh. Xhuveli,S.Shyti,Q.Kokoshi,A.Durmishi,H.Isaraj,Y.Muço,N.Haderi,A.Tragjasi,H.Kreshpa
Data
1909
Kontribuesi
Ilir Balili
Zona
Napoli

Position: 128 (123 views)

“Ismail Qemali në shoqërinë e antarëve të klubit patriotik Labëria në Napoli viti 1909”, 1909, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/17621

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.