Flamurtari viti 1925

Pjesë e Flamurtari viti 1925

Renditja: 1813 (10 shikime)

“Flamurtari viti 1925”, 1925, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/18190

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.