Stadiumi Flamurtari viti 1990 Tifozat në stadium

Pjesë e Stadiumi Flamurtari viti 1990 Tifozat në stadium

Renditja: 3187 (5 shikime)

“Stadiumi Flamurtari viti 1990 Tifozat në stadium”, 1990, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/18307

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.