Foto nga Durrësi 1939 !

Pjesë e Foto nga Durrësi 1939 !

Renditja: 2198 (6 shikime)

“Foto nga Durrësi 1939 !”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/18511

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.