Familja Floqi në rrugicën e shtëpisë së vet, Elbasan 1940

1940

Familja Floqi në rrugicën e shtëpisë së vet, Elbasan 1940 Familja Floqi, është një familje që ka dhënë kontribute në fushën e avokatisë, siç njihet Thanas Floqi, Kristo Floqi dhe Vasil Floqi, ky i fundit është i mirënjohur në Elbasan. Veç kësaj, kjo është një nga ato familje në Elbasan që u lidhën me familjen Nosi. Polikseni, motra e Lef Nosit veç 3 djemve (Sifi, Sokrati dhe Jani) kishte edhe Anastasinë që ishte bashkëshortja e Thanas Floqit. Këto lidhje familjare ishin si baza të atdhetarizmit qytetar elbasanas dhe kjo foto flet për njërën nga këto familje të nderuara. Nga e majta – Agron Floqi, vëllai i Vasilit që mbaroi studimet në Budapest të Hungarisë për agronom, , ---, Burbuqja, e motra, Vasil Floqi që mbaroi për jurispudencë në Itali.

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Familja Floqi në rrugicën e shtëpisë së vet, Elbasan 1940

Familja Floqi, është një familje që ka dhënë kontribute në fushën e avokatisë, siç njihet Thanas Floqi, Kristo Floqi dhe Vasil Floqi, ky i fundit është i mirënjohur në Elbasan.
Veç kësaj, kjo është një nga ato familje në Elbasan që u lidhën me familjen Nosi.
Polikseni, motra e Lef Nosit veç 3 djemve (Sifi, Sokrati dhe Jani) kishte edhe Anastasinë që ishte bashkëshortja e Thanas Floqit. Këto lidhje familjare ishin si baza të atdhetarizmit qytetar elbasanas dhe kjo foto flet për njërën nga këto familje të nderuara.
Nga e majta – Agron Floqi, vëllai i Vasilit që mbaroi studimet në Budapest të Hungarisë për agronom, , ---, Burbuqja, e motra, Vasil Floqi që mbaroi për jurispudencë në Itali.
Data
1940
Kontribuesi
Z. Anastas Dodbiba
Të drejtat
ADE

Position: 25 (901 views)

“Familja Floqi në rrugicën e shtëpisë së vet, Elbasan 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/18521

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Vasil Thanas Floqi (1917-1994) Lidhje me materiale të tjera Personi