Tiranë, Prill 1940. Maturantët e liceut të Tiranës.

Pjesë e Tiranë, Prill 1940. Maturantët e liceut të Tiranës.

Renditja: 419 (31 shikime)

“Tiranë, Prill 1940. Maturantët e liceut të Tiranës.”, 1940-04, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/18567

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.