Shkolla e Gocave, viti 1939

Pjesë e Shkolla e Gocave, viti 1939

Renditja: 2701 (6 shikime)

“Shkolla e Gocave, viti 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/18599

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.