Shkolla e gocave, viti shkollor 1939-40

Pjesë e Shkolla e gocave, viti shkollor 1939-40

Renditja: 2698 (6 shikime)

-, “Shkolla e gocave, viti shkollor 1939-40”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/18601

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.