Shkolla fillore në lagjen Shën Koll, Elbasan 1939

Pjesë e Shkolla fillore në lagjen Shën Koll, Elbasan 1939

Renditja: 2702 (6 shikime)

“Shkolla fillore në lagjen Shën Koll, Elbasan 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/18603

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.