Shkolla fillore Sheh Hyseini, (tek Pusi që Lahet Vetë) , 1942 - 43

1942

Mësuesi Hysni Stringa

Të dhëna

Përshkrimi
Mësuesi Hysni Stringa
Data
1942
Kontribuesi
Z. Hyqmet Shingjergji
Origjina
Arkivi personal i Z. Hyqmet Shingjergji

Renditja: 4342 (3 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.